Våra funderingar gällande sökmotoroptimering.

Vi kommer mellan jämna mellanrum blogga om vårt arbete samt våra tankar kring sökmotoroptimering, webbutveckling samt webbdesign. Google känner oss väl, då vårt sökbeteende på genomsyrar vår vilja, vår glädje, våra tankar, våra sorger/bekymmer/begär. Alla människor Googlar oavsett vad hur när och vad, vi matar Google från samtliga håll och kanter med värdefull data som kommer direkt från våra hjärtan. Det intressanta är hur Google kommer handskas med denna information. Samt hur används den idag?

Vi alla är nog överens om att det inte finns någon annan söktjänst som ger oss ett tydligare svar på våra sökfraser än vad Google ger oss. Vi anser att förklaringen till detta scenario ligger i den enorma mängd unika sökningar det görs via tjänsten idag. Även om det låter konspiratoriskt så tror vi att Google analyserar allt som sker på deras sökruta. Vi tror att de loggar all aktivitet som sker på deras ruta samt även vad som händer därefter. Vilka sidor går vi in på rimmat på våra sökningar? Hur länge är vi inne på de olika resultaten som dök upp? Denna analys/data ger Google en sådan information inget annat företag i dagsläget har. Google känner dig bättre än vad någon annan gör. Den träffar i princip alltid rätt när du vänder dig till han, hon, den, hen eller vad vi nu ska kalla denna fantastiska tjänst . Samtidigt som det är lite läskigt, så är det imponerande om vad de lyckats göra.

Detta är roten till vår passion för att ständigt öka vår förståelse samt kunskap för Google och dess algoritmer. Kontakta oss om du vill ranka ett på Google. Vi kan sökmotoroptimering.

Gör en kostnadsfri SEO-Analys av din sida här.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

aktivera flighton