Flighton andas Internet, media och algoritmer

Jag som brinner för Internet och digital marknadsföring. Vi älskar tekniken och dess framfart då det händer något nytt varje dag. Mitt arbete är vår största passion och intresse men vi gillar självklart även andra saker och inte bara digital teknik och marknadsföring. Jag har även en stor passion för musik och kan inhouse även skapa reklamfilmer, reklamjinglar, VoiceOvers. Jag ser inte liknade företag i branschen som konkurrenter utan mer som partners som får branschen att utvecklas framåt. Allt jag skapar och bygger gör jag för att det är roligt och så kommer det alltid att vara för mig.

Bidrag till samhället

Flighton AB ser även det som viktigt att vi kan bidra till samhället och stödjer därigenom ett tiotal projekt hjälporganisationer mot självmord, projekt mot fattigdom, nolltollerans för mobbing och Ung företagsamhet. Flighton har myntat begreppet humanitär sökmotoroptimering vilket innebär att man skapar en hemsida som ska ranka 1 på söktermer som kan ses som ett rop på hjälp, och på det viset hjälpa dessa människor i samhället.

Välgörenhet friends logotyp  ung ftg

Grundaren bakom Flighton AB

William Chand är grundaren av Flighton AB. Han kommer från mediabranschen och har över 15 års erfarenhet av arbete inom reklam, media, PR, Internet, programmering, systemutveckling, produktutveckling, marknadsföring och design.

För Flighton handlar sökmotoroptimering om kreativitet, logik, entreprenörsskap och att skapa hållbara resultat. Vi arbetar endast med kreativa och logiska metoder som gör att vi alltid kommer att följa sökmotorernas och Googles riktlinjer.

Start typing and press Enter to search