Riksdagsvalet 2018

Vi har skapat en hemsida vars målsättning är att ranka dena etta på följande söktermer ”vad ska jag rösta på” ”riksdagsval 2018” ”vad ska man rösta på” ”vilket parti ska jag rösta på” I dagsläget så är sidan fylld med information gällande dom olika riksdagspartier vi har i Sverige. Man kan även rösta på det parti man skulle rösta på ifall det var val idag. Ambitionen med sidan är att hyra ut den till det parti som vinner den öppna budgivningen vi planerar att ha gällande denna satsning.

Det parti som vinner denna budgivning kommer i samband med denna marknadsföringssatsning ha en stor möjlighet att locka till sig fler väljare inför riksdagsvalet 2018. Anledningen till detta är för att människor som Googlar ”vad ska jag rösta på” eller ”vilket parti ska jag rösta på” är av naturliga skäl ute efter inspiration samt information om vilket parti som rimmar på den vision man själv har om hur ett samhälle ska styras.

Vi är inte 100% säkra på att vi vill hyra ut denna sida. En tanke är att låta sidan vara som den är idag dvs en sida där man får information om de olika partierna och vilka frågor som är viktiga för partierna. Vi har försökt beskriva de olika riksdagspartierna på ett mer pedagogiskt samt enklare sätt än vad partierna själva gör via deras partiprogram. Detta för att locka folket att rösta då antalet människor som inte tar sig tiden att gå ut och rösta är hög. Ifall vi väljer att hyra ut sidan kommer vi att bygga om den så att den rimmar på partiets huvudsida. Detta förstås ifall partiet vinner den öppna budgivning vi planerar att ha.

Vi hoppas att sidan rankar ett innan det är dags för riksdagsval 2018 då antalet sökningar på tex. ”vad ska jag rösta på” tillsammans med de övriga nyckelord som nämns här ovan i kursiverad text är extremt väl sökta termer på sökmotorn Google. Vi kommer inte kalla detta projekt för en humanitär insats eller som vi kallar det ”humanitär sökmotoroptimering”   alternativt ryggsäck barn Om vi nu väljer att hyra ut sidan kommer detta vara ett projekt förenat med en intäkt. Humanitär sökmotoroptimering innebär att man ideellt bygger samt optimerar hjälpsidor under söktermer som kan ses som rop på hjälp från allmänheten.

Spännande samt roligt projekt att jobba med då vi är intresserade av detta ämne. För att se hur sidan vi byggt ser ut kan ni gå in på valkompassen.nu

Skrivet av William Chand

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Flighton humanitär sökmotoroptimering